Rådahallens Sport & Friskvårdscenter
Melleruds Kommun

 

|Följ oss på Instagram & Facebook för daglig uppdatering|

Bada

Morgonsim
Om du vill komma till en härlig miljö och starta dagen på bästa sätt, så är verkligen morgonsimmet något för dig!
Välj att simma några sträckor i 25:an eller bara besöka bubbelpoolen för att mjuka upp kroppens muskler till dagens arbete.
När din stund i simhallen är över finns det gott om smörgåsar att köpa i cafeterian för att mätta magen med. Det finns även försäljning av sallader, perfekt att köpa med till lunch.
Under de dagar vi har morgonsim bjuder vi även alla simhallsbesökare på kaffe, den bästa starten på dagen!

Familjebad
Gillar ni att bada, utmana varandra, fika och umgås i flera timmar? Då har ni verkligen hittat rätt! Vårt familjebad är barnsligt skoj, för hela familjen såklart!
Familjebadet är väl utrustat med flytleksaker, rutschkana, bubbelpool, bastu och naturligtvis våra bassänger …
25:an: Det finns banor reserverade för motionssim och vid sidan om detta ett område för lek där även rutschkanan mynnar ut. Klätterväggen som fåtalet har tagit sig upp på, en utmaning för såväl liten som stor. Pallarna där dyk och fantasi hopp kan utföras i oändlighet. Tempererad till 29 – 30 grader, dagligen.
Mellanbassängen: Vår varmvattenbassäng lagom stor och djup för de som än inte är simkunniga. Alltid 35 grader varmt vatten med lutad botten. En plats där alla trivs och värmen är oemotståndlig.
Barnlandskapet:  Vår största höjdare, en attraktiv bassäng för de allra minsta. Ett äventyr som får alla att längta tillbaka. Dyk genom ormens svans, se ut genom fyren och vattna blommorna. En lekfullt konstruerad bassäng med stora ytor för alla barn tom. 6år. Barnlanskapet är alltid uppvärmt till 33 grader så barnen inte fryser utan kan leka i timmar.

Vuxenkväll
Våra vuxenkvällar är extra uppskattade, en stund för dig själv i simhallen med dämpad belysning, levande ljus och musik. Ett tillfälle för dig att varva ned, motionssimma eller besöka rehab-bassängen. Har du önskemål om musik, säg till personalen i receptionen. Vi är alltid öppna för förslag och försöker variera vår spellista. Under vuxenkvällarna finns vår cafeteria öppen till 21.00 och du kan köpa såväl kaffe som kvällsmål. Ett bättre avslut på dagen finns inte

Seniorbad
Om du är pensionär och vill bada en tid då det är lugnt i simhallen, då är seniorbadet en tid för dig. Simhallen är fullt tillgänglig, med allt ifrån bubbelpool till rehab-bassäng. På måndagar är det seniorbad kl 13.00-15.00. Missa inte att testa på vårt vattengympa-pass som får din kropp att bli mjuk och välmående. Detta pass startar kl. 13.30. Vår rehab-bassäng är utformad efter våra kunders behov, tempererad till 35 grader. Med ett anpassat djup fungerar den utmärkt till såväl träning som uppmjukning av muskler och leder. Se till att unna dig en stund i vår cafeteria efter ditt besök i simhallen. Slå dig ned en stund och hämta nya krafter eller en kaffe stund med väninnan. Är ni många som vill fika vid något speciellt tillfälle tillsammans? Ring eller prata med oss i receptionen, vi kan ordna fika och luncher för ert sällskap.